luni, 19 ianuarie 2015

Ştii că nu-l mai iubeşti când...





Ştii că nu-l mai iubeşti când te trezeşti dimineaţa iar primul lucru pe care îl faci înainte de a te întinde în pat este să-ţi verifici telefonul în aşteptarea unui mesaj de la el, sau un apel.

Ştii că nu-l mai iubeşti când te gândeşti zâmbind la toate amintirile voastre şi nu te întristezi, nu-ţi cade nici măcar o lacrimă pe faţă. Când te gândeşti ore în şir la amintirile voastre fără pic de ură, fără resentimente şi fără melancolie. Te gândeşti la amintirile voastre fără să priveşti în gol.

Ştii că nu-l mai iubeşti când nu o să-ţi mai spui ţie "trebuie să-l urăsc". Când nu te mai convingi pe tine să îl urăşti din tot sufletul, atunci nu-l mai iubeşti.

Ştii că nu-l mai iubeşti când îţi aduci amintie de săruturile şi îmbrăţisările voastre şi nu tânjeşti la nimic. Pur şi simplu te gândeşti la ele fără să le vrei înapoi.

Ştii că nu-l mai iubeşti când tu eşti fericită şi n-ai nevoie de consolarea că el nu este fericit.

Ştii că nu-l mai iubeşti când nu mai ieşi cu alţi bărbaţi prin locurile unde ieşeaţi voi. Dacă nu-l mai iubeşti de ce să ieşi cu actualul prin locurile pe care le frecventai cândva cu altcineva?

Ştii că nu-l mai iubeşti când îl întâlneşti întâmplător pe stradă şi îi poţi vorbi frumos, amical. Dacă încă te faci că nu-l vezi sau pur şi simplu faci pe grăbita/ul, înseamnă că de fapt îţi este frică de acea revedere. Îţi e frică de ce se poate întâmpla sau te temi că nu îi poţi rezista.

Ştii că nu-l mai iubeşti când te simţi bine solo şi nu alergi ca pisica după şoareci în căutarea cuiva care să te facă să te simţi iubită. Când poţi merge undeva fără însoţitor şi fără a găsi pe cineva.

Ştii că nu-l mai iubeşti când nu-i doreşti răul. Pur şi simplu îi doreşti drum bun în viaţă. Dacă încă îi doreşti răul, să nu-şi găsească pe nimeni, să nu îşi refacă viaţa, să nu fie fericit/ă e clară situaţia...

Ştii că nu-l mai iubeşti când nu-ţi mai întrebi prietenul/a de fostul/a.


După o relaţie cel mai bine este să stai singur/ă o perioada, pentru a asimila tot ce s-a întâmplat, pentru a rumega mai bine toate întâmplările. Dacă încerci să-l/s-o uiţi cu ajutorul altui pretendent/ă nu e tocmai ok. De ce să răneşti altă persoană? Deja doi au fost destul de răniţi de ce să mai fie şi o a treia persoană?
Dacă imediat sari la "next" înseamnă că eşti disperat/ă după relaţia trecută.




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML