sâmbătă, 31 ianuarie 2015

E nevoie de curaj pentru a spune "ADIO"




Uită-te în trecut. Ce simţi? Dacă simţi nostalgia cum te cuprinde şi tristeţea cum te domină înseamnă că încă nu ai curajul necesar pentru a spune "ADIO".

Dacă încă te gândeşti la săruturile pline de pasiune, la îmbrăţisările calde, la vorbele dulci, la vremurile care au trecut înseamnă că trebuie să fii un pic mai egoist/ă, gândeşte-te numai la tine pentru un timp, dar nu te izola de oamenii care îţi vor binele şi care încearcă să te ajute.
Nu mai te gândi la ce a fost cândva frumos. Fă în aşa fel încât ce cândva a fost special să fie şi în prezent la fel de special, dar să nu te afecteze negativ. Când vorbeşti de trecut fă-l să rămână ceva unic şi special într-un colţisor a-l inimii tale.
Nu te gândi la ce a fost cu ură sau cu tristeţe. Gândeşte-te că în trecut ţi-au plăcut acele momente, acum trebuie să vorbeşti frumos despre ele în orice moment din viaţa ta, deoarece fiecare moment din trecutul tău te-a format ca om, ce eşti tu acum este rezultatul trecutului tău.

Dacă îţi place ce eşti acum, ce ai devenit de-a lungul timpului, rămâi aşa, iar dacă nu, fă ceva şi schimbă-te
Învaţă să spui "ADIO" cu zâmbetul pe buze chiar dacă doare, mai incolo vei realiza că orice "ADIO" este spus cu un anume scop şi că este necesar.

Totul este posibil. Continuă să mergi pe drumul tău, nu te abate din drum pentru a te uita în urmă pentru că în felul acesta niciodată n-o să ajungi unde vrei. Fii tu pentru că uitându-te mereu în urmă pierzi tot ce este frumos din prezent iar viitorul este posibil să fie ca trecutul.

E nevoie de curaj pentru a spune "ADIO" aşa că spune-l când te uiţi înapoi zâmbind indiferent cât de înfricosător ar fi. Trebuie să trăieşti în favoarea timpului orice s-ar întâmpla.



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML